Blog

Mobila pentru baie la comandă și în stoc în magazinul SantehPremium, Chișinău

Căutați mobilierul perfect pentru baia dvs.? SantehPremium vă oferă o gamă largă de mobilier pentru baie, combinând eleganța cu funcționalitatea. De la dulapuri cu lavoare rezistente la umiditate, dulapuri spațioase, până la oglinzi cu iluminare LED, toate sunt concepute pentru a adăuga stil băii dvs. Descoperiți stiluri și modele variate, potrivite pentru băi compacte sau spațioase. Vizitați catalogul nostru online pentru a explora gama și a alege soluții ideale pentru casa dvs.

Pentru un plus de lux, oferim și mobilier personalizat pentru baie. Gama noastră include piese unice, care pot fi adaptate nevoilor specifice ale fiecărei băi. Fie că doriți un decor modern, minimalist sau clasic, avem opțiuni care să se potrivească oricărui gust. De asemenea, găsiți la...

Detalii

Cum să alegeți obiecte sanitare de calitate în Moldova: Ghid complet

Alegerea obiectelor sanitare de calitate în Moldova este un pas important pentru a crea un spațiu de locuit confortabil și funcțional. La santehpremium.md veți găsi o gamă largă de produse sanitare care vor satisface toate cerințele dumneavoastră.

Începeți prin a acorda atenție căzilor și lavoarelor pentru baie. Dimensiunea, forma și materialul căzii sunt esențiale pentru a crea un spațiu stilat și confortabil. Lavoarele trebuie să se potrivească cu designul general al băii și să fie practice în utilizare. Instalațiile pentru toalete, bideuri și urinale subliniază modernitatea și funcționalitatea băii dumneavoastră.

Baterii și robinetele pentru baie nu sunt doar elemente practice, cit și detalii importante ale designului. Alegeți dintr-o varietate de modele de mixere pentru lavoar, cadă,...

Detalii

Uscatoare pentru prosoape electrice Terma in Moldova

Terma: confort și funcționalitate în baia dvs.

Catalogul de uscatoare electrice - https://santehpremium.md/ro/catalog/uscatoare-de-prosoape-electrice

Uscatoare electrice Terma sunt o modalitate fiabilă și convenabilă de a asigura prosoape calde și o temperatură confortabilă în baia dvs. Terma este un brand polonez care produce de peste 25 de ani prosoape electrice de înaltă calitate, care se remarcă nu numai prin designul lor elegant, ci și prin tehnologiile inovatoare utilizate.

Una dintre principalele caracteristici ale prosoapelor electrice de încălzit Terma este eficiența lor. Datorită tehnologiei Dual-Element, care combină elementul de încălzire și termostatul, uscatoare electrice se încălzesc rapid și mențin temperatura optimă. În plus, Terma oferă o gamă largă de dimensiuni și puteri pentru uscatoare pentru prosoape, permițând astfel alegerea opțiunii optime pentru orice baie.

...
Detalii

Mobila de baie Malaya

Mobila de baie designer Malaya va îmbogăți baia dvs. cu frumusețea și eleganța sa. Colectia este fabricată din MDF de înaltă calitate și este disponibilă în trei dimensiuni: 80, 100 și 140 cm, în trei finisaje diferite. Dulapul cu chiuvetă de 1100x500mm și două sertare spațioase reprezintă o soluție excelentă pentru cei care apreciază confortul. Culori disponibile: Beige PL - Bej, DG - Gri închis, NO - Stejar. Fața frontală: MDF acoperit cu folie 3D, gri închis (DG), bej (Beige PL), stejar (NO). Acoperire decorativă: MDF acoperit cu folie 3D, gri închis (DG), bej (Beige PL), stejar (NO). Material chiuvetă și blat: marmură artificială Kerrock. Mânere: metalice, mate. Sertare: metalice cu închidere lentă (deschidere ușoară prin apăsare). Opțional, pot fi...

Detalii

Uscator de prosoape City cu încălzitor electronic One

Uscator de prosoape City cu încălzitor electronic One - invizibil și funcțional, perfect pentru spații cu stil îndrăzneț. Datorită încorporării încălzitorului electronic One, acest uscator de prosoape are mai multe funcții adiționale: ✔ 2 moduri: uscare și încălzire; ✔ funcția TIMER (oprire automată după 2 ore de funcționare) ✔ consum foarte redus de energie în modul de așteptare (<0,5 W) ✔ memorarea setărilor în caz de întrerupere a alimentării electrice (posibilitatea de a funcționa cu temporizatoare externe sau sistemul „Smart Home”), ✔ protecție activă împotriva funcționării "la uscat", ✔ dublă protecție împotriva supraîncălzirii purificatorului de prosoape, ✔ protecție împotriva înghețului (ANTIFREEZE), ✔ puterea încălzitorului electronic de la 100 până la 1000 W.

Detalii
Sunt afișați itemii 1-5 din 5.