Hansgrohe • Germania

Hansgrohe

În anul 1901, Hans Grohe, născut în Luckenwalde lângă Berlin, la 14 mai 1871, a înființat o companie în Schiltach, în regiunea germană Pădurea Neagră. La început, datorită activității a trei persoane, compania a început să producă produse de presare metalică: piese de ceas, vase de alamă și dușuri din tablă, dar sa concentrat în curând pe produsele sanitare metalice. Până în 1919, compania a lucrat 3 funcționari de birou și 48 de angajați de producție. În prezent, compania continuă să evolueze și are aproximativ 5.000 de angajați.

Gama de produse a companiei Hansgrohe include: robinete, sisteme de duș, chiuvete și robinete de bucătărie, precum și accesorii pentru baie.
Produsele Hansgrohe au primit în mod repetat mai multe premii de design, inclusiv prestigiosul premiu iF Design Award, red dot design award și Premiul de design al Republicii Federale Germania.

Hansgrohe a înregistrat aproximativ 2500 de brevete. Printre cele mai importante: sisteme automate de drenaj (1934), sistema de duș care se instalează pe perete (1953), duș manual cu regularea jet de apă (1968), robinet pentru bucatarie cu duș retractabil manual prin pulverizare (1984), precum și tehnologia de reducere a consumului de apă prin adăugarea de aer (2004) și de pornire/oprire a debitului de apă cu ajutorul butonului (2011).

PRODUSE DE LA PRODUCATOR Hansgrohe